općenito o znakovima

Jupiter u znaku Vage – usreći me, voli me, nagradi me


 

Djevice, Jupiter je konačno napustio vaš znak u kojem se nalazio od 11.8.2015. pa sve do 9.9.2016. Vi ste također jedan od rijetkih znakova kojima taj period nije teško sjeo. Svakako, Djevica je znak Jupiterovog pada, i u njoj se njegova funkcija nije mogla do kraja obaviti. No Jupiter, kao Jupiter, uvijek darežljive ruke ipak je pružio šansu za učenjem i rastom,samo više na mentalnom planu.

Nekima je ovaj period bio vrlo težak, ne samo da je Jupiter bio u znaku svog pada, već su ga intenzivirale i eklipse koje su se dogodile u znaku Djevice i znaku Riba, pa tako i retrogradni Merkur koji je također bio na 29° stupnju Djevice. Neke ste priče priveli kraju, bilo da su to bili ljubavni odnosi, ispiti, škola, posao, sve ono što ide uz simboliku Djevice.

No, ništa to nije uzalud. Sada se konačno javlja šansa da se sve nekako probavi i to na prilično slatki način- Jupiter je ušao u znak Vage.

Vaga, znak kojim vlada Venera znak je pravednosti, odnosa, ljepote, tamo gdje tražimo drugu polovicu. Dvije energije benefika pružiti će mnogo prilika ljudima rođenima u znaku Vage, ali i svim kardinalnim znacima; Jarčevima, Rakovima i Ovnovima iako bi Ovnovi trebali pripaziti da ne uđu u sukobe sa zakonodavstvima i pravdom.

e3efbc9078c5e6a436e8c7e75916c670

Ako ikako uspijete, prisjetite se nekih važnih tema koje su se događale oko Rujna,2004. godine kada je Jupiter posljednji put bio u znaku Vage ili 1992. ako imate sjećanje koje je kvalitetno moglo bi vam pomoći kako da odredite koje vas teme u ovom razdoblju očekuju. Prema pravilu, ovaj bi period većini ljudi trebao biti ugodan, i pružiti im šansu da se poslovne, školske i prilike u odnosima konačno pokrenu nakon perioda stagnacije.

tumblr_nj7vf9vmlf1tex7kno1_1280

NAJVAŽNIJE TEME JUPITERA U ZNAKU VAGE:

 

  • Odnosi: Više nema mjesta prepravljanju. Ima mjesta za veselje, i prepuštanje u najlješoj stvari koju čovjek može doživjeti, a to je uzajamna ljubav u ravnopravnom odnosu jedan na jedan. Ovdje Jupiter želi proširiti naša iskustva, želi proširiti naše osjećaje i želi dati i više nego što nam treba. Pogledajte kuću gdje se nalazi znak Vage, pa u svojoj karti pronađite dispozitora. Razmislite o temama koje pružaju i kako će se u vašem životu manifestirati. Neki će tražiti pravdu, nešto više, veće, ili će razviti jako puno odnosa.
Slikovni rezultat za madonna gif quote

Madonna (natalni Jupiter u Vagi)

  • Putovanja: Bolje vam je da si pripremite putovnicu ili obnovite dokumente. Ova će godina pružiti i više nego dovoljno prilika za najboljom aktivnošću na svijetu – PUTOVANJIMA. Tako je, ne samo fizička, već i putovanja na nivu uma. Biti će pregršt različitih tema za razmišljanje, a ne bi bilo loše naučiti možda neki vid strane umjetničke tehnike, ili poslikati sve strane umjetnine i dodirnuti ih rukom. Naravno, ne zaboravite probati i neke slastice na putovanjima.
Slikovni rezultat za prince gif quote

Prince (natalni Jupiter u znaku Vage)

  • Posao: Poslovne prilike ove bi se godine mogle otvarati puno više nego lani, i to svakakve. Internacionalne, strane, gdje su šefovi blagonakloni, a i financijska situacija bolja je nego inače. Sretno!!
Slikovni rezultat za carl jung gif quote

Carl Jung (natalni Jupiter u znaku Vage)

JUPITER U ZNAKU VAGE KLJUČNE RIJEČI:

Blagostanje. Uzvišenost i ljepota. Nove i ugodne prilike. Širenje ljubavi. Novi umjetnički projekti. Sreća, mir i pravda. Uvažavanje tuđih mišljenja. Istaknuta umjetnost. Pretjerivanje (pogotovo u slatkišima). Opasnost od debljanja. Još jedna prilika.  Rast kroz osobne veze. Nagrade. Prilika za brak. Prilika za potomstvo. Plodnost. Puno seksa.  Bogatstvo. Ljubav prema bogu. Pronalazak spasitelja. 

Slikovni rezultat za jupiter in libra

Slikovni rezultat za jupiter in libra

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.