astrologija

Bez dlake na jeziku o svakom znaku tzv. generalizirajuća astrologija


Pustinjak se vratio iz Matrixa,još jednom. Merkur je krenuo retrogradno,još jednom.

Još jednom je super za ponavljanje,a retrogradni Merkur odličan za razmišljanje i pisanje. Prije nego ovaj tekst zapravo počne ponovit ćemo još jednom lekcije retrogradnog Merkura:

  • Ne započinjite nikakve nove poslove
  • Ne potpisujte ugovore
  • Odgodite putovanja ako nisu hitna
  • Ne vjenčavajte se i ne započinjite nove veze

Osim ako ste naravno rođeni sa retrogradnim Merkurom,onda je ovo vrijeme idealno za vas.

Naime retrogradni Merkur je okrenut prema unutra,a sa Zemlje se čini da se kreće unatrag. To kretanje izaziva greške u komunikaciji,i svim Merkurovskim uređajima. Dakle,mobiteli,kompjuteri,kase,blagajne. Ako vam kasni plaća,načekat ćete se još 23 dana dok Merkur opet krene direktno.

A sad da vidimo. Pustinjak se totalno nabrijao i želi popljuvat sve znakove i njihove skrivene taboo-e i tajnice 😉 No ne brinite,Pustinjak će vas i tetošiti kad bude bolje volje. Pustinjak također ima svoj znak.

                                          “NAJGORE” OSOBINE SVIH ZNAKOVA

Ovnovi glupi agresivci koji svaki posao ostavljaju svojoj mami. Umjesto da sami iniciraju stvari i budu pokretači nečeg novog,najčešće završe kao jazavci koji se najgore oblače i ako su muškarci,ganjaju žene čisto radi toga da bi ih osvojili. Žene Ovnice ponekad toliko odu na stranu suprotne Vage da izgube identitet i postanu izgubljene glupače koje ne mogu funkcionirati  bez partnera.


Bikovi čangrizavi ego frikovi koji cijelo vrijeme trube o egu drugih ljudi,a cijelo vrijeme kontaju kako će sve što posjeduju zadržati samo za sebe. Seksualno prilično otvoreni i za naprijed i otraga. Ponekad daju dojam da su gay ili barem bi. U vezi guše,krive sve na partnera i najdraže im je voditi ljubav u pozi “dosadni misionar”. Čistoća im je jako važna,pa će partneru bez beda ukazat na to da ne mirišu dovoljno dobro. Od svega najviše vole biti goli u prirodi.


Blizanci čudaci koji graniče sa aseksualnošću. U vezi sa njima ste u vezi sa zidom. Nije da razmišljaju previše,ali ih pale nove informacije. U seksu dosadni pa imate osjećaj da vodite ljubav sa samim sobom osim ako nemaju neki maštoviti znak da ih podigne. Najviše im leže odnosi bez obaveza,a nije im problem biti u paralelnim vezama. I da ne vjerujte im,ovaj znak je prilično magistrirao komunikaciju i znaju kako uspješno izbjeći odgovore. A cijelo vrijeme moraju nešto pričat,bilo što. Nije bitno što je besmisleno. No jedan ozbiljan,normani razgovor…pa nemojte to od njih očekivat. I nemojte ih stjerat u kut da vam iznesu emocije. Zaboravite na to.


Rak cijelo vrijeme nešto sere. Ako nije o prijateljima,onda sere o dečku. Toliko su ljubomorni i posesivni da će svojim partnerima zabraniti da izlaze vani dotjerani jer “zašto bi se sređivali za druge”. Spremni su pretrpit najveća govna u vezama radi sigurnosti da ne ostanu sami. Promjene raspoloženja su češće nego mijenjanje gaća,pa taman kad pomislite da je sve super eto njih,dure se. Cijelo vrijeme se hvale o svojim avanturama i seksualnim vještinama,no ne treba ih shvaćati predoslovno. Ako su jednom izgubili povjerenje u vas,neće se ustručavati da u vezi kontroliraju vaše socijalne mreže i vašu komunikaciju sa drugim ljudima.


Lav perverzni prljavci. Iako imaju lijep osmjeh,Lavovi zube peru skoro pa nikad. Odgađaju obaveze i kraljevi su lijenosti. Sve što ne moraju baš danas,ostavit će za sutra,ili za mjesec dana,godinu…kad oni odluče. Ili kad ih netko natjera. U obitelji su crne ovce i na sebe stavljaju sto tisuća boja ne bi li bili primjećeni. Uvijek kasne i ne pridržavaju se dogovora jer vjerojatno zaborave ako nije riječ o njima. Privlače ih najperverznije stvari koje možete zamislit. Poslije seksa ih jedino zanima jel su bili najbolji.


Djevica najveće gunđalo i kritičar. Nema šanse da Djevicama promakne prištić na vašem licu. Ne,štoviše oni će osjetit potrebu da vama ukažu na to. U biti,da vam ukažu na bilo koju vašu nesavršenost da bi osjetili olakšanje. Olakšanje jer ova ekipa non stop razmišlja o tome kako nisu dovoljno savršeni i sve bi dotjerali do najsavršenijeg tek toliko da se osjećaju uslužnima. Dok vas nema prekopat će vam cijeli ormar i ponudit se da vam okreće sobu bez da ste ih pitali za to. U seksu vole biti zatočeni,ili potpuno prepušteni partneru jer jedino tad mogu iz materijalističkog svijeta Djevice otići u suprotni znak Riba. I cijelo vrijeme kopaju po licu i govore kako ne izgledaju dobro. Prvi su da vam ukažu kad ste vi u krivu. Jedini odgovor na to je ukazati da su oni u krivu sa dobrim argumentima. Onda se i Djevice zapitaju.


Vaga što reći. Muške Vage češto budu jazavci koji izlaze u najgore house i techno klubove,a maštaju o savršenoj princezi koju nikad neće naći jer imaju prevelika očekivanja. Pate na modne marke i žalit će se kak nemaju para,a zadnje pare će ostavit u kladionici ili u skupom dućanu. U seksu nisu škrti,ali pomno biraju s kime će ostvariti odnos jer nije baš svatko dovoljno dobar za Vagu. Ženske se Vage non stop lickaju i pate na modne krikove,a često budu i ‘brainless’ u svojim odlukama. Zna se dogodit da ne budu vjerni i da prevare partnera iz puke objesti ( NE NUŽNO!). Najviše ih pali njihova guzica i kad ih netko po njoj miluje,a kad smo već kod guzica ženskim Vagama sigurno toga ne manjka.


Škorpion jazavelo squad ponekad. Na sebe tetoviraju svoj znak jer ih valjda pali pomisao na to da su opasni i da su škorpioni. Namjerno se oblače u crno da bi pokazali koliko su mračni,i na sve imaju prigovor. Oni su detektivi,a po potrebi i odvjetnici svojih prijatelja. Seksualno manipuliraju da bi ostvarili svoje želje jer jako dobro znaju što rade na tom polju. Vole zatočiti druge i trgati najlonke i donje rublje pa ako imate Škorpiona i to vam se sviđa onda neka vam i osigura dovoljno toga. Znak koji potajno zna da su magičari.

Strijelac ukoliko ne uči i nešto radi ovaj znak je još veći lijenčina od Lava. Cijeli dan može u sobi sjediti i ne raditi apsolutno ništa,a može imati sve. Neki imaju misli o fanatičnim religijskim temama i sanjaju o tome da postanu vjerski vođe. Vjera u Boga im je nešto što im predstavlja veliku važnost,i to ćete i vi znati. Muški se Strijelci mogu pohvaliti tehnikom,ali ne i veličinom. Ženski Strijelci su nesigurni u sebe iako u većini slučajeva za to nemaju razloga.


Jarac cijelo vrijeme priča o seksu i to na najgori način. Vole se pohvaliti seksom…ako su ga dobili uopće jer sebe toliko unose u posao da zaboravljaju da i oni imaju pravo na uživanje. Jazavci koji ne žele prestiž nego status u društvu. Zbog toga su spremni napraviti apsolutno SVE,ali pazite se ako niste prepoznali to jer će vam Jarci prvi ukazati na to da su oni napravili apsolutno sve,time ignorirajući sve druge koji rade jednako kvalitetno i dobro kao oni. Umišljaju si da su vođe,i sve žele obaviti po pravilima društvenih normi. Najveće seronje na vlasti su Jarčevi,skupa sa Škorpionima.


Vodenjak simpatični avanturist koji romantičnu vezu pretvara u prijateljstvo jer želi iskusiti život do krajnjih granica pa se tako bez beda upušta i u orgije,biseksualne i homoseksualne veze. “Free love” ekipa koja misli da voli,ali često puta vole sami sebe (kad odu u suprotni znak Lava). Lav im također daje taj štih da i oni budu u centru pažnje. Ovo su većinom hipsteri sa različitim bojama kose,ludim prslucima i uskim hlačama. Ponekad su i zatucani (Saturn) i zabriju kao Jarci da sve treba ići po društvenim pravilima pa se tako uklope u masu i žive normalan život.

Ribe alkoholičari i muljatori. Ako još niste upali u Neptunovu kašu tv-reklama,vijesti i ostalih muljaža,onda čestitam. Živite izvan Matrixa. Koliko ovaj znak može popiti alkohola i pojesti droga-nije humano. Kao da Ribe imaju poseban filter za probavit sve te toksine opijata. Najčešće rade na televiziji gdje im se pruža prilika da se izgube u masi bezvrijednih informacija. Žele potpuno pripadati partneru pa se ponekad izgube. Ako ne znate kako slagati,samo promatrajte svoje prijatelje Ribe kad se nađu u situaciji da lažu. Oupa,da baš tako. U nekim slučajevima zajedno sa Strijelcima obavit će najveće prevare da bi se osigurali. Najbolje im ide izigravanje žrtve. Ah da,i brbljavi su. Previše pričaju.

A eto sad. Naljutite se 😀 Šta ću vam ja?

U sljedećem ću vas tekstu pohvalit-sto posto!

Pusa!

-Pustinjak Budala

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.